MSpodden – tips og råd for en bedre hverdag
Hvordan er det å ha MS og hvordan kan det påvirke kroppen? I MSpodden får du informasjon og konkrete tips og råd som kan gjøre hverdagen bedre. Noen av landets fremste eksperter forteller om alt fra fatigue og familieplanlegging til vannlating og kosthold.

Å få MS er en påkjenning både for den som er syk og folk rundt. De fleste ønsker informasjon om hvordan MS kan påvirke kroppen og hvordan man kan leve best mulig med sykdommen.

Det er noe helt annet enn å få MS i dag enn for bare noen få år tilbake. Forskningen har gått fremover og vi vet mer om sykdommen enn tidligere. MSpodden er i regi av Biogen, som håper at podkastserien kan bidra til mer kunnskap om sykdommen, både blant de som er rammet og de som er i familie eller nær relasjon til noen med MS.

MSpodden intervjuer fageksperter
Internett er en jungel av informasjon om sykdommer og helse, og det er ikke alltid lett å vite hva som er riktig. Noen stoler mest på hva de leser på nettet, mens andre lytter mest til legene. Uansett er det krevende å holde seg oppdatert.

I MSpodden intervjuer programleder Ole André Sivertsen noen av landets fremste leger og eksperter på MS. Hver episode tar for seg aktuelle temaer og problemstillinger. MSpodden er for både pasienter og pårørende, men er også nyttig for helsepersonell.