MSpodden – tips og råd for en bedre hverdag

MS-forbundet anbefaler MSpodden til alle som er rammet og berørt av MS. Fordelen med en podcast er at du kan lytte til den når som helst. MSpodden deler nyttig informasjon om noe som berører så mange. Helsepersonell kan også ha nytte av denne podcasten.

“Vi kan aldri informere nok om MS. I MSpodden går man i dybden på ulike tema. Samtalene er gode, og det kommer fram ulike perspektiv. Podcasten treffer godt.” - Gudrun Sofie Østhassel, kommunikasjonsleder i MS-forbundet

I MSpodden intervjuer programleder Ole André Sivertsen noen av landets fremste eksperter på MS om hvordan det er å leve med MS. I noen av episodene får vi et innblikk i hvordan pasienter og andre berørte opplever sykdommen.

MSpodden for helsepersonell

Vi ønsker å gjøre MSpodden kjent blant helsepersonell slik at de kan formidle informasjon om den til pasienter og berørte. MSpodden tilbyr god, kvalitetssikret og oppdatert informasjon, og er et viktig supplement til det skriftlige informasjonsmateriellet vi også tilbyr.

Er du pårørende til noen med MS?

Podcastene vi lager er like nyttige for pårørende som for personer som er rammet av MS. Det er alltid et helt nettverk som berøres når en person får diagnosen. Både familien, venner, kolleger og andre berørte har ofte mange spørsmål og behovet for relevant informasjon er stort.

For deg med MS

For deg med MS vil MSpodden dele relevant informasjon fra helsepersonell som kan gi deg påfyll av kunnskap, motivasjon og praktiske tips. I tillegg er det samtaler med andre som er berørte. Det kan være godt å høre at man ikke er alene om de ulike utfordringene man står i. MSpodden er alltid tilgjengelig så sant du har tilgang til internett, og du kan lytte akkurat hvor og når det passer for deg. Hver podcast kan deles opp i sekvenser eller lyttes til igjen og igjen om du ønsker.

MSpodden er der du er!

Podcast har blitt populært og fordelen med denne kanalen er at man kan lytte til den når som helst og hvor som helst. Det er perfekt å høre podcast når man går på tur, skal slappe av, lage middag eller ligge rett ut for å samle energi. Vi håper du finner noe som er nyttig for deg. Du finner alle våre episoder på www.mspodden.no, Spotify, Souncloud og iTunes.

Her er oversikten over de episodene som er produsert så langt

«Vi kan aldri informere nok om MS»

kommenterer Gudrun Sofie Østhassel,

kommunikasjonsleder i MS-forbundet